5 Ton Lorry

Syarikat kami menawarkan harga sewa lori 5 tan dengan pakej menarik khas dan murah untuk transport anda di lokasi Kuala Lumpur, Shah Alam, dan Taman Jaya. Saiz lori sewa 5 tan ataupun 17 kaki adalah saiz lori biasa digunakan bagi pindah rumah (jenis banglo, teres, rumah bandar mahupun mengangkut barang pukal oleh pelanggan di sekitar Petaling Jaya, Cheras, dan seluruh. Kita akan menyediakan pemandu lori berserta lori sewa 5 tan jenis kanvas serta trak kotak bagi melindungi barangan pelanggan jika hujan semasa hari pemindahan. Servis lori sewa bagi penghantaran barang-barang kilang, serta lori sewa jenis bonded juga disediakan mengelilingi Damansara Utama, Jalan Klang Lama serta Pandan Indah. Sekiranya pelanggan tidak pasti sama ada barangan tersebut boleh muat bagi 1 trip perjalanan melalui lori sewa 5 tan, pelanggan boleh berunding bersama pasukan kita bagi menjadualkan lawatan tapak lalu melihat barang-barangan memerlukan pindaan sebelum sebut kadar murah lori disediakan. Hubungi pasukan lori sewa di Kuala Lumpur bagi menempah lori sewa 5 tan kita terbaik serta kadar berpatutan bagi menjadikan pemindahan anda mudah serta selamat anda. Layari Blog kita bila-bila jam bagi maklumat lebih lanjut.

Sewa Lori 5 Tan di Kuala Lumpur dan Selangor

Pindah Rumah

Proses pindah rumah boleh membawa banyak tekanan terutamanya jika anda mempunyai banyak barang untuk dipindah ke rumah baru yang termasuk perabot bersaiz besar, pakaian dalam kotak besar, barangan dapur, mainan dan lain-lain. Anda boleh menjimatkan masa dan wang kerana anda tidak perlu memindahkan harta benda anda sendiri apabila anda mendapatkan perkhidmatan lori pindah rumah 5 tan kami.

Pindah Pejabat

Kami menyediakan perkhidmatan pindah ofis di Sri Hartamas, Ampang dan Mon’t Kiara untuk syarikat yang ingin berpindah ke pejabat di lokasi baru.

Pemindahan Jenis Komersial

Sesetengah perniagaan komersial memerlukan servis hantar barang ke gudang mereka atau stok ke pelanggan mereka. Jangan risau, kakitangan kami adalah pekerja yang boleh dipercayai, profesional dan berpengalaman dalam mengendalikan pemindahan dan pemunggahan barang anda.

Lori 5 Tan

Pindah Peralatan Khusus

Adakah anda perlu memindahkan peti deposit keselamatan, mesin layan diri, kerusi urut, piano atau chiller jenis komersial? Pekerja profesional kami mampu mengendalikan pemindahan peralatan khusus untuk anda. Kami berpengalaman dalam pindah piano dan barangan lain dan akan memastikan peralatan anda dipindah dengan selamat tanpa kerosakan. Kapasiti dan saiz lori 5 tan Dimensi lori 5 tan kami ialah 17 kaki panjang, dengan lebar 7 kaki, dan ketinggian 7.2 kaki dan ianya sesuai untuk pemindahan dengan muatan besar dan berat. Jika anda mempunyai banyak barang besar untuk dipindahkan, lori besar kami adalah sesuai untuk keluarga atau syarikat anda. Kami mempunyai lori 5 tan jenis kanvas dan servis sewa lori tailgate untuk memindahkan peralatan berat atau perabot. Dengan pelbagai jenis lori kami, ini akan memudahkan pemuatan barang masuk dan keluar dari lori. Pakej Pemindahan Dengan Lori 5 Tan Untuk kemudahan anda, dapatkan servis pemindahan dengan lori 5 tan kami (terdapat pakej bajet, pakej premium, dan pakej penuh). Anda boleh minta kakitangan kami yang mesra untuk membantu memilih pakej yang paling sesuai untuk anda. Pakej pemindahan kami termasuk pilihan untuk servis pemindahan dan pengemasan barang, khidmat pembongkaran dan pemasangan perabot, penyediaan kotak dan bahan pembungkusan gelembung untuk pemindahan perabot, pejabat dan kediaman. Mengapa anda patut mendapatkan perkhidmatan sewa lori 5 tan dan bukannya membeli lori sendiri untuk pemindahan perniagaan anda?

Dapatkan perkhidmatan profesional hanya apabila anda mempunyai keperluan ini terutamanya pada tempoh masa yang sibuk.

Bagi sesetengah perniagaan, perkhidmatan pemindahan adalah disyorkan untuk membantu dalam permintaan jualan tambahan pada musim puncak perniagaan mereka. Setiap kali terdapat peningkatan permintaan untuk penghantaran produk atau barang kepada pelanggan, adalah lebih baik untuk anda mendapatkan perkhidmatan sewa lori untuk membantu penghantaran barang kepada pelanggan daripada membeli lori baru yang mungkin kurang digunakan sepenuhnya pada musim tidak sibuk.

Tidak perlu mengeluarkan pelaburan modal yang besar untuk lori

Adakah anda tahu bahawa jika anda membeli sebuah lori, jumlah kosnya tidak akan berakhir di sana? Kos sebenar lori termasuk kos penyelenggaraan, insurans, petrol, cukai jalan, dan lain-lain. Dengan mendapatkan perkhidmatan lori kami, anda boleh mengelakkan kos tambahan ini.

Tidak perlu risau tentang servis dan penyelenggaraan lori

Semua kenderaan pengangkutan perlu dibaiki dan diselenggara dari semasa ke semasa. Kenapa beli lori baru sedangkan anda boleh menjimatkan wang dengan perkhidmatan lori transport kami? Semua lori kami diservis secara berkala untuk memastikan keselamatannya dan untuk mengelakkan kerosakan yang ti

Contact Us Today

Whatsapp: 018-383 4515

Comments are disabled.